Contra la Gentrificació.

37574394_1702937333077445_3199345882096992256_nRatsodas de Barcelona resistents de la Gentrificació, mortificats pel capital i l’especulació no volem ser les seves víctimes volem per contra formar part dels seus malsons sobretot quan es freguen les mans comptant la pasta que fan, fent fora de Barcelona a gent com nosaltres potser fins i tot com vosaltres? Però està clar que la nostra condició de rosegadors socials no ens permet estar a la vostra alçada us penedireu de la vostra misèria la nostra poesia us trepanarà el cervell.

Al comprar pisos i edificis sencers ja no ens necessiten ara volen fer-nos fora de les grans ciutats, però si som rates per descomptat no som Ratos ni Ritas ni agafem la ruta d’Andorra o la de Suïssa. També sabem organitzar-nos i rossegar ara som rates convocades per la flauta dels rapsodes d’Hamelin contra la gentrificació i l’aburgesament les que sortim al carrer i la fem nostra no necessitem gats que ens representin i per això:

 

Exigim:

 

  1. La derogació de totes les lleis del mercat. No hi ha cap llei sagrada. La mà invisible del mercat s’ha vist massa vegades fent la Ruta d’Andorra.

 

  1. El cessament del negoci immobiliari i de totes les maniobres especulatives. Que juguin amb el monopoly, no amb la vida de les persones.

 

  1. L’ocupació de tots els pisos turístics (ja desproveïts d’objecte), per allotjar totes les persones que s’han hagut d’exiliar de Barcelona.

 

  1. Prou desnonaments.

 

  1. Impulsar l’ús veïnal de jardins, espais i equipaments públics.

ENS RATIFIQUEM NO A L’ESPECULACIÓ! ¡L’ÚS VEÏNAL DELS ESPAIS PÚBLICS!

 

  1. Preservar les associacions culturals i els locals que ocupen de restriccions horàries i operacions especulatives.

 

L’especulació NO FA GRÀCIA!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s